Famoza Fandom Awards: Ovo su sve nominacije!

Već po tradiciji, tokom novogodišnjih praznika organizujemo Famoza Fandom Awards, a sve sa ciljem da na taj način odamo počast fandomima, ali pojedincima iz čitavog regiona bivše Jugoslavije koji su postigli brojne uspehe! Nakon što smo u subotu najavili kategorije, danas ćemo saopštiti i nominacije, a već u ponedeljak kreće glasanje za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Ono što moramo da napomenemo, kao što smo uradili u prethodnom tekstu jeste da možete da nam date svoje sugestije, ukoliko mislite da smo zaboravili da nominujemo nekog u bilo kojoj od kategorija, jer glasanje svakako ne počinje pre ponedeljka. Famoza nije bezgrešna, pa jeste moguće da smo nešto zaboravili. Još jednom, u obzir dolaze uspeh svih fandoma i pojedinaca iz regiona!

Posebno moramo skrenuti pažnju i na kategoriju za najbolju fan Instagram stranicu godine – vodili smo računa da u pitanju bude stranica koja radi već neko vreme, koja se redovno apdejtuje i ima solidan broj pratilaca. Nemoguće je da Famoza izabere baš desetak najboljih fan stranica iz našeg regiona, ali uvereni smo da ćete se složiti da sve ove koje smo odabrali zaslužuju vašu pažnju! I za ovu kategoriju nam možete predložiti još kandidata sve do ponedeljak u 12h!

Fandom godine

MMeri (Marcus & Martinus)

Arianatori (Ariana Grande)

BTS Army (BTS)

Mendes Army (Shawn Mendes)

Swiftieji (Taylor Swift)

Tinisti (Martina Stoessel)

Najbolji novi fandom

Eyelashes (Billie Eilish)

STAY (Stray Kids)

ATINY (Ateez)

Once (Twice)

Fandom koji je najviše porastao

Arianatori (Ariana Grande)

Selenatori (Selena Gomez)

BTS Army (BTS)

BLINKS (BLACKPINK)

Camilizers (Camila Cabello)

Najveći fandom uspeh godine

Ariana Grande objavila edit arianatora iz Srbije

Ariana Grande objavila edit arianatora iz BiH

Intervju MMera sa Marcusom i Martinusom za Famozu

MMerka Isidora uručila dres Marcusu i donela potpisan album “Moments” koji smo vam poklonili

Poruka Selene Gomez za naš region

Poruka Martine Stoessel za Srbiju

Srpska zastava u BTS videu

Najbolja fan stranica na Instagramu

Tini’s FCO Ex Yugoslavia🍓 (Martina Stoessel)

tinitastoessel.balkan (Martina Stoessel)

oh my lanta Selly (Selena Gomez)

View this post on Instagram

i have a filter for new theme💛

A post shared by rare; 5 days (@omlselly) on

Taylor Swift Serbia (Taylor Swift)

ari.future (Ariana Grande)

heartsofari (Ariana Grande)

marcusmartinus.stalking (Marcus i Martinus)

soongunarsen (Marcus i Martinus)

marcusmartinus_king (Marcus i Martinus)

bts imaginations (BTS)

bts_opsesija (BTS)

Autor: Famoza.net 

Foto: Draško Milićević,

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

21 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Ovo su sve nominacije!

  1. Za najbolje fan stranice na Instagramu trebali ste staviti @uwu.stoessel @tinista_.serbia @tinita.pink @tini_.galaxy i @tini.stoessel_croatia !!!!!

  2. Može li one_little.dreammer za fan stranicu. Ona se stvarno trudi da MM primjere BiH. U nekoliko navrata je i uspjela. Mislim da zaslužuje nagradu za to

  3. one_little.dreammer ima velik broj pratilaca, ali i sa razlogom. Stvarno se trudi da MM primjete Bosnu, a u nekoliko situacija su i primijetili BiH uz njenu pomoć. Cak je i prvi video MMera iz BiH napravila. I mnogo videa za Bosanske MMere je ona editovala. Mislim da je zaslužila.

  4. one_little dreammer se stvarno trudi da MM primjete BiH. Puno puta je uspjela. Napravila je i video za MM koji je vidjelo dosta ljudi. Mislim da je stvarni zasluzila da je primijetite. Zaista se trudi za Bosnu.

  5. one_little.dreammer se jako trudi. Napravila je brojne projekte za Bosanske MMere, prvi video Bosanskih MMera za MMers Friday, cak je i slala poklon MM u Norvešku za novu godinu (znam jer sam joj drugarica). Nekoliko su puta primijetili BiH radi nje. Mislim da jako zasluzuje ovo

  6. Može li one_little.dreammer? Ona se stvarno trudi. Znam da nije bila aktivnosti zadnji vrijeme ali to je zato sto joj se bliži matura pa nije imala dosta vremena. Inace je pravim dosta projekata BiH MMera, pobijedila na takmičenju od MM zbog kojeg su primijetili Bosnu, slala MM poklone. Neke edite je govorio da pravi i po nekoliko sati. Cura se stvarno trudi, mislim da je jako zasluzila da bude nominirana. Ali to je ipak vaša odluka😃

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.