Famoza ekskluzivno saznaje: Meetup sa Marcusom i Martinusom u Beogradu je veoma blizu!

Ako ste gledali najnovije izdanje Famoza Newsa na PocketTV-u, onda znate da smo vam otkrili kako se uveliko radi na tome da Marcus i Martinus dođu nešto ranije u Beogradu i pre koncerta održe i meetup sa MMerima koji dolaze na taj koncert. Iako se tako nešto nikad nije desilo ne samo u Srbiji već i regionu, čini se da ćemo uspeti u tome!

Kao što verovatno znate, meetup podrazumeva da se momci pojave na određenoj lokaciji u Beogradu (još nije utvrđena a i ne bismo smeli da vam kažemo!) i tu se druže sa MMerima, potpisujući CD-ove, možda i karte a koncert ili neke druge stvari. Ovo je praktično zamena za meet and greet jer omogućava velikom broju MMera da im priđu i vide ih van scene!

Organizator zaista ulaže ogromne napore da se ovo desi i nije odustao iako nažalost mnoge lokacije koje bi bile idealne za takav događaj jako greše i nemaju razumevanja da se meetup desi tamo. Kako je do koncerta 25. marta ostalo još jako malo vremena, možemo vam obećati da će sve biti poznato veoma brzo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus u petak predstavili svoj treći album „Moments“!

11 thoughts on “Famoza ekskluzivno saznaje: Meetup sa Marcusom i Martinusom u Beogradu je veoma blizu!

  1. Mozda moze u tc Merkator, to je 10 minuta pesice od Ranka Zeravice. Znam zato sto zivim ovde

  2. OMG OMG OMG OMG OMG pa ja cu njih da upoznam!!!!Famoyo hvala hvala hvala hvaalaa do nebaaa

  3. Čestitam MMerima! Famozo da li ćete dodati SL album u Famoza shop za region?? Molim vas!!!

  4. Molim Vas da datum kada ce biti Meet-Up bude 25. samo ranije od koncerta, necu uspeti da dodjem ako bude 24. molim Vas ne zelim da mi se upropasti jedina prilika da mi se ispuni san!Molim Vas!Znacilo bi mi puno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.