Dugo vreme je to čuvao za sebe: Evo zašto se Harry Styles stideo svog ljubavnog života!

Harry Styles je možda zadovoljan svojim intimnim životom, ali ne i uvek. U novom intervjuu za Better Homes & Gardens, ovaj mladi i talentovani pevač je iskreno govorio o tome kako je nedavno radio na pitanjima vezanim za intimnost, a evo šta je zaključio!

„Dugo sam se osećao kao da je jedina stvar za koju se svi interesuju ljubavni život“, podelio je on. „Osećao sam se tako posramljeno zbog toga, postiđeno zbog ideje da ljudi uopšte znaju da ja vodim ljubav, a kamoli s kim.” Bivša zvezda One Direction-a je objasnila da je kao član benda osećao pritiske da predstavi savršenu sliku srcolomca, a tada je bilo prihvatljivo biti flert: “Pronalaženje kome mogu da verujem je bilo stresno”, priseća se on. „Ali mislim da sam došao do zaključka – zašto se stidim? Ja sam 26-godišnji muškarac koji je singl”.

Otkako je postao solo umetnik, mnogi se još više interesuju za Harryevu privatnost, uključujući i spekulacije o njegovoj seksualnosti. Pevač je tada sve zbunio svojim blistavim osećajem za modu — uključujući i ukrašavanje naslovne strane Vogue-a u Gucci haljini — mahajući šarenim zastavama tokom svojih nastupa i sugestivnim stihovima kao što su „Momci i devojke su ovde/I zezam se sa njima/i ja sam okej sa tim”.

Harry nikada nije eksplicitno razjasnio svoj seksualni identitet i kaže da smatra da je objavljivanje takvih informacija „zastarelo“.

Pročitajte još  I to smo dočekali: Objavljen prvi video Harryja Stylesa sa kratkom kosom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.