Prioriteti: Evo šta je Hailey Baldwin pojela da ne bi morala da oceni izgled Justinu Bieberu!

Jedan od „najtežih“ izazova ili bolje rečeno muka na koje James Corden u svom Late Late Showu stavlja zvezde koje ugosti je upravo „Spill Your Guts or Fill Your Guts“, izazov u kom morate iskreno da odgovorite na nezgodna pitanja, ako ne želite da pojedete mrtvu škorpiju ili nešto slično tome!

Ako ste gladni nemojte gledati ovaj video, jer ćete u njemu videti „specijalitete“ koje verovatno nikada nećete želeti da probate, ali najgore je prošla Hailey Baldwin koja je odbila da oceni izgled svog muža Justina Biebera odnosno da rangira njegove tri frizure od najbolje do najgore! „Neću to da radim, na svakoj je divan“ odlučno je rekla Hailey i stavila u usta nešto za šta je izjavila da se oseća kao pseća hrana!

„Ljubav je slepa, deco“ rekao je James kada je video da je Hailey stvarno žvakala to da ne bi morala da odgovori na pitanje o Jusovom izgledu, a i James je probao nešto „pikantno“ sa stola – pogledajte video!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Razočaran u Hailey: Jusa povredila poruka, prestao da je prati pre brisanja Instagrama!

2 thoughts on “Prioriteti: Evo šta je Hailey Baldwin pojela da ne bi morala da oceni izgled Justinu Bieberu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.