Nova studija: Evo koje izvođače je potrebno slušati kako bi što bolje prebrodili raskid!

Kompanija FinanceBuzz je angažovala novog pojedinca da 24 sata sluša pesme o raskidu u okviru nove studije. Kompanija procenjuje da oporavak nakon raskida košta 1.100 dolara (809 funti), a troškovi takođe uključuju terapiju, pretplatu na Netflix i još mnogo toga.

Naime, ova kompanija kao takva, angažuje pojedince koji će im olakšati da otkriju koja vrsta pesama za raskid najbolje funkcioniše u pomaganju ljudima da prebrode bol u srcu, i ponudila im je 1.100 dolara za tu privilegiju. Sada, potvrđeno je da je psihoterapeutkinja i muzičarka Cristin Sauter novi „DJ of Heartache“, a ona nam je podelila i rezultate ankete. Christin je slušala pesme o raskidu u trajanju od 24 sata i dodelila im ocene na osnovu toga koliko su od pomoći u dobrom prevazilaženju svake faze raskida: poricanje, bes, povratak, depresija i prihvatanje.

Ona je takođe morala svakoj pesmi da dodeli ocenu emocionalnog olakšanja (ERR Emotional Relief Rating), na skali od jedan do 10. Kao što rezultati pokazuju, Fleetwood Mac ima najveći ERR sa 9,5, a za njima slede The Beatles i Post Malone. U međuvremenu, Miley Cyrus i Little Mix imaju neke od najnižih ocena.

Evo linkova za plejliste koje su napravili Christin i FinanceBuzz za svaku fazu raskida:

Poricanje

Bes

Povratak

Depresija

Prihvatanje

24h sata sa pesmama o raskidu

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.