Epilog svađe sa Zaynom: Taylor oduševljena podrškom koju joj pruža Calvin!

calvin-praises-taylor

Iako ona to od njega nije tražila – škotski DJ odmah stao u odbranu svoje drage!

Sredinom ovog meseca, Calvin Harris je ušao u rat rečima s bivšim članom One Directiona, nakon što je Zayn podržao izjavu Miley Cyrus u kojoj se kaže da je nije briga hoće li ljudi kupovati njene CD-ove ili ne – sve dok zarađuje dovoljno novca.

Ovaj stav u totalnom je kontrastu s načinom razmišljanja Taylor Swift. Kantri zvezda koja se okrenula pop muzici, odlučila je da svoje pesme povuče sa Spotifyja, zbog problema oko besplatnog strimovanja muzike putem ovog servisa.

17-calvin-harris-tweet.w529.h352.2x

“Taylor nikad nije imala dečka koji se ovoliko brinuo o njoj. Ona nije želela da odgovara na Zaynove prozivke jer je već iskazala jasan stav po pitanju striminga muzike i nije nameravala da se u upliće u frku koji je izazvala svojim komentarom. Naravno, Taylor nikad ne bi tražila od Calvina da joj javno drži stranu, ali neopisivo drago što je dečko podržava,” rekao je izvor britanskog magazine Grazia.

Calvin je odmah reagovao na Zaynov komentar, poručujući bivšem članu bojbenda da uzme u obzir i muzičare koji nisu toliko popularni i koji tek treba da počnu da zarađuju.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louis Tomlinson: Mama me je pred smrt molila da se pomirim sa Zaynom, sad se volimo više nego ikad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.