Emotivno: Justin Bieber se rasplakao u toku nastupa u crkvi

Justin Bieber poznat je javnosti kao veliki vernik, pa nas ne iznenađuje što peva i u crkvi. “Never Would Have Made It” od Marvina Sappa bila je pesma uz koju je Justin bio jako emotivan dok ju je izvodio, a kažu da je viđen i kako plače pre svog nastupa.

„Pevao sam sinoć u crkvi. Bog me vodi kroz tešku sezonu “, započeo je Bieber svoj dug Instagram post. „Imati poverenja u Isusa u vašim najgorim trenucima apsolutno je najteže. Ali biti veran znači završiti ono što si započeo”, zaključuje on u Instagram postu koji je objavio dan nakon nastupa. Njegova žena Hailey Bieber ohrabrila ga je u komentaru rekavši “Jako sam ponosna na to ko si”.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Justin Bieber optužen za zatvaranje kanjona na Islandu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.