Emotivno: Dve članice grupe BLACKPINK se rasplakale na koncertu!

Članice grupe BLACKPINK održale su koncert u FirstOntario teatru u Hamiltonu pre par dana, a ono što je definitivno bilo specifično za ovaj koncert to što su čak dve devojke iz grupe postale poprilično emotivne, odnosno ostale su u suzama dok su izvodile neke od pesama – to je bio slučaj sa Rose i Lisom!

Rosa je imala priliku da izvede obradu Park Bomove pesme “You And I”, sve dok u jednom trenutku nije obrisala par suza sa lica, zastala i skupila snage da nastavi dalje sa pevanjem. Nakon nje, na samom kraju, Lisa je postala poprilično emotivna, a kako je publika imala priliku da zapazi na veliki ekranima, Jennie i ostale devojke su prišle da je uteše, dok su se opraštale od publike.

Rose je istakla da joj je stvarno bilo toplo oko srca kada je videla da publika zna sve reči pesme njihovih novih pesama. “Napravila sam toliku budalu od sebe, ali to se dešava kada sam u momentu, vi činite da se osećam prijatno,” objasnila je Rose.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ BLACKPINK

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kratko je trajalo: Jennie iz BLACKPINK i Kai iz EXO-a raskinuli!

2 thoughts on “Emotivno: Dve članice grupe BLACKPINK se rasplakale na koncertu!

 1. Famozo, sve pohvale!!!
  Toliko ste kreativni!!!
  Prvi deo teksta ste napisali rozom bojom u crnom okviru!!!
  Svaka čast!!!
  Tako kreativno!!!👍

  1. Dosta zvezda o kojima pišemo ima svoje boje 🙂 Videćeš uvek da su Arine vesti boje lavande, Tinine tirkiz, Justinove ljubičaste, Selenine zelene…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.