Emotivna: Taylor Swift se zahvaljuje fanovima za najbolju nedelju svog života!

Taylor Swift može da se pohvali da se njen trud ponovo isplatio, jer je njen sedmi album “Lover” voljen baš kao što i njegov naslov to kaže – od kritičara dobija samo pozitivne komentare, a fanovi ovaj album vrte bez prestanka već više od nedelju dana! Sve ovo učinilo je Taylorinu nedelju najboljom ikada!

Taylor je neko ko sa fandomom ima prisan odnos, mnogi fanovi svakodnevno dobijaju lajkove od nje na Tumblru, a da ne napominjemo da su mnogi posetili i njene kuće u Americi! Sve što je Tayin album već za nedelju dana postigao je svakako zasluga Swiftieja, tako da je megazvezda na svom Instagramu snimila video zahvalnosti:

“Samo sam htela da vam se zahvalim za jednu od najboljih nedelja u mom životu. Ne mogu da vam se zahvalim dovoljno. Ne mogu ni da zamislim da sve ovo bude još zabavnije i bolje – volim vas i hvala za sve što ste napisali o albumu. Stvarno sam srećnica što vas imam i znam to” ispričala je Tay.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Gigi Hadid se veoma ružno ponela prema Justinu i Hailey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.