Emotivan: Jimin objasnio publici zašto je plakao na koncertu u Brazilu!

Jimin iz benda BTS bio je posebno osetljiv za vreme njihovog koncerta u Brazilu, ali naravno, ne treba zaboraviti ni da su i oni ljudi i da ih neke stvari iz privatnog života pogađaju dok publici redovno serviraju besprekorne nastupe. Jimin nije uspeo da zadrži suze za vikend na koncertu, ali za to postoji razlog koji nije vezan za sam koncert!

Naime, Jimin je tokom izvođenja pesme „The Truth Untold“ počeo da plače, a fanovima te večeri nije objasnio šta mu se to desilo. Međutim, Jimin je već sledeće večeri fanovima objasnio šta se krije iza takve reakcije: „Želim nešto da vam otkrijem. Iskreno, moje telo do juče nije bilo kako treba. Ali čak i tako nisam se osećao loše jer sam mogao da radim ono što sam želeo. Ali juče? Svi ste zapevali u glas sa nama i to je pokrenulo moje srce i bilo je pravi poklon. Hvala vam puno“ zahvalio se Jimin.

Jimin dodaje i da ovakvo osećanje nije nešto prolazno i da se ovakve stvari pamte! „I kada današnji dan prođe, način na koji ste mi pokrenuli srce se nikada ne zaboravlja. Zaista vas previše volim, hvala vam!“ zaključio je on.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Pogledajte spot: J-Hope iz BTS snimio duet sa Becky G!

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.