eMMa Gunnarsen konačno peva na engleskom i zvuči kao anđeo!

Najmlađa članica porodice Gunnarsen prethodnih godina izbacivala je samo pesme na norveškom, što je i razumljivo jer je bila veoma mlada. Ipak, sad možemo da je čujemo i na jeziku koji nam je mnogo bliži! eMMa je tako odlučila da obradi hit Noah Cyrus “July”, a u njena verzija zvuči božanstveno!

Ovde je u pitanju akustična obrada pesme u koju je eMMa unela mnogo emocija, istovremeno ostajući u okvirima originala, ali i dodajući nešto svoje. Komentari su neverovatno pozitivni, pa svi hvale njen glas opisajući ga kao anđeoski. “Ne mogu da rečima iskažem koliko imaš lep glas”, napisala je jedna devojka pa dodala, “Tvoj glas me smiruje.”

eMMa se inače vraća u školu sledeće nedelje, jer ona u Norveškoj počinje nešto ranije nego kod nas. To je razlikuje od njene starije braće koji su trenutno prekinuli svoje srednjoškolsko obrazovanje kako bi se više fokusirali na svoje karijere. Ipak, situacija oko korone mnogo im kvari planove!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus otkrili nezgodne istine o svojoj sestri eMMi!

One thought on “eMMa Gunnarsen konačno peva na engleskom i zvuči kao anđeo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.