Elmin blog: Šta radim u slobodno vrijeme?

Heeej Famoza! ? Tu sam ponovo, iskreno nemam naziv za ovaj blog, želim da vam kažem šta ja volim gledati i raditi u slobodno vrijeme. ? Pa krenimo!

1. Izađem vani!
– Nema boljeg osjećaja! Kada izađem, volim pozvati svog najboljeg prijatelja, sjednemo i igramo karte ili monopoli. Jako volimo tu igru, okupimo se i tako prođe vrijeme! A ako je kiša…

2. Gledam videe Lele Pons!
– Neopisivo mi je draga! Tako je luda i smiješna. Videi ne traju dugo ali odgledam ih mnogo i tada prođe oko 1-2 sata. Jako je volim i očekujte kviz o njoj!

3. Gledam seriju
– Nije mi omiljena stvar ali nije ni loša. Serija traje oko 55 min ne gledam turske. Jako brzo prođe vrijeme! Gledam ili PLL ili HIMYM, meni najdraže!

4. Čitam
– Ovo je najbolje! Dosta možemo naučiti a i zabaviti se. Jako je zanimljivo, iščekujući šta će se desiti, vrijeme “proleti”. Stvarno super ideja!

Eto to je to! S poštovanjem, Elma?

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Elmin blog: Šta radim u slobodno vrijeme?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.