Ekipa “Pretty Little Liars” se okupila i otkrila tajne sa snimanja serije!

Još pre dve godine potvrđeno je snimanje nastavka američke omiljene drame “Pretty Little Liars”, pa je prva sezona “Pretty Little Liars: The Perfectionists” obišla ceo svet zahvaljujući vernim fanovima ovih junaka. Kako i sam naziv kaže, devojke ove priče svakako su “lažljivice”, pa je zanimljivosti na setu bilo konstantno i neke od njih ekipa je otkrila na prikupljanju novca za organizaciju Feeding America koja se bori protiv gladi!

Dakle, lažljivice su odlučile da budu humane i okupe se sa Cast4Good u humanitarne svrhe da bi pomogle Feeding America organizaciji, pa su se u petak okupile sa moderatorom, rado se prisećajući zabavnih momenata sa seta. Ekipa se rado priseća kako je Alison, jedna od glavnih i omiljenih junakinja serije, imala samo 12 godina kada je počela, ali je i tada bila “jeziva”! “Keegan Allen me se mnogo plašio. Već u prvoj sceni sam vikala na njega. Svuđalo mi se što me se plaši” priča Sasha Pieterse koja je tumačila Alison, a sada je profesor u “The Perfectionists”, ali je i dalje mlađa od svojih učenika!

Možda biste pomislili da su najteže scene za snimanje one koje izazivaju mnogo adrenalina i pokreta, ali Mitchell kaže da je kod nje najveći problem bio što u nekim scenama ne može da prestane da se smeje! Producent Marlene King pričala je o tome kako je čula junakinje dok jedna drugoj pričaju o “mrtvim bebama” da bi konačno prestale da se smeju.

Pročitajte još  Slušamo vas: Odabirete koji kviz želite da vidite na Famozi!

Janel Parrish koja je glumila Monu kaže da je shvatila da je ona “A” svega nedelju dana pre snimanja i da je bila jako uplašena, ali je 19 sati provedenih na setu bilo toliko dobro da je sedela na podu i smejala se!

Kad je u pitanju budućnost Spencer i Tobyja, Marlene King poručuje da ljubav među njima cveta i dalje – “Oni verovatno već imaju i decu” priča Marlene.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Pretty Little Liars

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.