Ed Sheeran: Znam kad izlazi album Harryja Stylesa, bićete oduševljeni!

Ed Sheeran je prava dobrica ne samo prema svojim obožavaocima već i prema drugim fandomima pa rado odgovara na pitanja koja su posvećena njihovim zvezdama. On je tako sinoć bio na Instagram liveu-u gde je otkrio dragocene informacije o solo albumu Harryja Stylesa!

Ed je tokom proteklih godina sarađivao sa skoro svim mladim megazvezdama a upetljan je i u Harryjev album o kome očigledno zna sve. Upitan da li zna kad Harryjev album izlazi, Ed je poručio, “Možda” a njegov izraz lica potvrđuje da definitivno zna! Kako je u pitanju ipak tajna informacija, Ed ne može da kaže tačan datum, ali činjenica da on postoji govori da je to jako blizu!

Kad je reč o samom albumu, Ed kaže da ga je čuo i poručuje da je on zaista odličan ali nam ne otkriva ništa više od toga. Ni stručnjaci očigledno ne mogu ništa da predvide, s obzirom da su mnogi očekivali da Harry album možda izbaci i kao iznenađenje uoči Grammy nagrada ali se to ipak nije desilo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan obećao: Vraćamo se 2017. godine!

One thought on “Ed Sheeran: Znam kad izlazi album Harryja Stylesa, bićete oduševljeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.