Ed Sheeran: Taylor Swift stvarno ume da pretera!

Ed Sheeran ne samo da se vratio na muzičku scenu već i ne prestaje da daje interesantne izjave! Ovog puta on je pričao o svojoj drugarici Taylor Swift, otkrivši da su njih dvoje jako slični kad su neke stvari u pitanju!

“Nas dvoje se osećamo potcenjenim. Taylor nikad nije popularna u školi. Ja nikad nisam bio popularan u školi. Onda dođete do tačke kad ste najpopularniji u školi – a mi oboje nekad preteramo zbog toga”, priča Ed za novo izdanje časopisa GQ koje će se pojaviti u februaru.

“Ona bi da bude najveća ženska muzička zvezda na svetu a ja želim da budem najveći muški izvođač na svetu. Takvi smo jer su nam stalno govorili da nešto ne možemo da uradimo a mi odgovaramo u stilu, ‘Od*ebite, mogu!” Ed kaže da mu nimalo ne smeta što se sad odjednom pojavljuje veliki broj mladih umetnika koji po mnogo čemu liče na njega. “Kad je u pitanju borba za prvo mesto na top listi, znam da ću pobediti. Uopšte me nije briga šta drugi rade. Znam da ću ja pobediti. Uradiću sve da budem prvi”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prava drugarica: Taylor Swift spremila tortu za rođendan Gigi Hadid!

5 thoughts on “Ed Sheeran: Taylor Swift stvarno ume da pretera!

  1. Mislm da je pretjerao da Taylor zeli da bude najpopularnija na sijetu i sa psovkama,poznajem Taylor ona nikada nesto tako ne bi izjavila,dok Ed…

  2. Kako je samouveren!!! Svaka mu čast! Treba imati hrabrosti da se kaže tako nešto u javnosti, ali mislim da malo preteruje. 😉

  3. oke ima cudan stav prema svemu tome. nije cudan koliko on ipak dosta istice sebe

  4. Ja bih rekla nesto slicno kao on. Ne bih uradila sve da budem prva, ali bih uradila sve da dobijem sve sto zelim, i niko ne bi mogao da mi stane na put.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.