Ed Sheeran: Lekari su mi rekli da nikad više neću moći da sviram gitaru!

Priča koja je ove nedelje aktuelna je i problem sa kojim se Ed Sheeran susreo kada je polomio ruku, a on sada otkriva da mora da bude jako pažljiv jer posledice mogu biti ozbiljne!

Turneja je morala biti otkazana iako se to Edu nije dopalo, jer lekari su ga upozorili šta bi se desilo da je nastavio sa nastupima. „Hteo sam da kažem da ću nastaviti da nastupam ali rekli su mi da u tom slučaju možda više nikada ne bih mogao da sviram gitaru tako da sam morao razumno da postupim“ objašnjava on i dodaje da će oporavak trajati nešto manje od mesec dana nakon čega će ponovo otići na kontrolu.

Sasvim je razumljivo što je Ed bio primoran da ovako postupi jer je poznato da on na nastupima sam svira i peva tako da ne bi bilo izvodljivo da nastavi da umara svoju ruku, iako ne voli da otkazuje koncerte i imao ih je nekoliko zakazanih na području Azije! Što je najgore, Ed će morati da pazi mnogo više od mesec dana i oporavak može potrajati i do osam nedelja, kako ističu lekari.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #130 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

3 thoughts on “Ed Sheeran: Lekari su mi rekli da nikad više neću moći da sviram gitaru!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.