Ed Sheeran: Harry Styles ne želi da objavi pesmu koju sam mu napisao!

Ed Sheeran umešao je svoje prste i u solo karijeru Harryja Stylesa ali ističe da će pesma koju je napisao za njega izostati s album jer je Hazza odlučio da krene u skroz drugom pravcu.

“Pre dve godine je došao i zajedno smo spremili jednu pesmu. Međutim, sad ide na skroz drugu stranu. “Njegov album je zaista odličan. Šta god da on izbaci biće neverovatan hit, da budemo iskreni. Međutim, zaista mislim da sve to odlično zvuči”, konstatuje Ed.

Upitan da kaže da li mu je danas žao što je neke svoje hitove dao drugim izvođačima, poput recimo “Cold Water” koju je snimio Justin Bieber, on kaže da to zaista nije slučaj. “Ova pesma me je učinila aktuelnim iako sam bio javnosti”, objašnjava Ed činjenicu da je čitavu 2016. godinu koristio kako bi se dobro odmorio ali da se o njemu ipak pričalo jer su svi znali da je “Cold Water”
pesma koju je on napisao.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn Malik završio sa momcima iz 1D: Ne pričamo uopšte, takav je život

2 thoughts on “Ed Sheeran: Harry Styles ne želi da objavi pesmu koju sam mu napisao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.