Ed Sheeran: I da mi se čitav svet sruši, Taylor Swift bi ostala uz mene!

Ed Sheeran kaže da će do smrti biti lojalan Taylor Swift jer mu je potpuno jasno da bi ona uvek ostala uz njega, pa makar sutra bez slave i novca.

“Bila bi uz mene i da mi sve sutra propadne”, kaže Ed za Sunday Times. “Taylor odudara od ostalih ljudi po tome. Ona je svuda jer je najpoznatija žena na svetu, tako da ne može ona da bira koliko će biti u medijima. Ja sam uvek uz nju.”

Taylor je mnogo pomogla Edu da se proslavi time što ga je povela na svoju svetsku turneju 2013. godine, “Ja sam tad bio 22-godišji čudni momak iz Britanije sa najvećom zvezdom u Americi koja ima slavne drugare. Nekad bih se samo probudio i upitao, ‘Kako li se ovo sve dešava?’ Ed kaže da je ipak najsrećniji što je u vezi sa Cherry Seaborn sa kojom veruje da će ostati zauvek. “Ona je moja konstanta. Uživam u svemu što se sad dešava ali ne želim da to bude moja stvarnost.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su sve nominacije!

5 thoughts on “Ed Sheeran: I da mi se čitav svet sruši, Taylor Swift bi ostala uz mene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.