Ed Sheeran otkriva kako se osećao pre muzičke karijere, najavljuje potpuno drugačiji album!


Ed Sheeran planira da rizikuje sve saopštivši da će novi album biti drugačiji od prethodnih, odnosno da će eksperimetnisati sa novim stilovima muzike kakve do sada nismo čulli od njega!

“Osećam se da je opasno imati karijeru koja je sve veća i veća, ali i da ću u jednom trenutku pasti,” priznaje Ed. Pevač želi da snimi novi album koji će biti različit od onoga koji je odneo Grammy nagradu. On ističe da mu nije važno u kojim količinama će uspeti da proda novi album, već da je bitno da se to dopadne njegovim fanovima. Međutim, ta ideja se baš ne dopada njegovoj diskografskoj kući Atlantic Recordsu, koji žele veliki pop album, ali on se odlučio na rizik. “Kroz čitavu karijeru pratim Coldplay i oni su pravi muzički geniji! “Ghost Stories” je bio njihov umetnički trenutak,” otkriva Ed.

Osim njegovog albuma u centru pažnje je i njegov izgled, ali ističe da smatra da niko ne kupuje njegovu muziku na osnovu toga kako izgleda. Jedno vreme se upoređivao sa Justinom Bieberom i Harry Stylesom, pa je prestao sa dijetom i krenuo da vežba svakog dana. “Imao sam nula nesigurnosti pre nego što sam postao poznata ličnost, velike kose i pivskog stomaka, međutim od kako sam na javnoj sceni učinilo je da se zapitam da li sam debeo,” priznaje Ed i dodaje da trebamo da jedemo ono što želimo i da vežbamo svakoga dana. Takođe, Edov menadžer Stuart Camp je napustio kompaniju u kojoj ima niz uspešnih godina u karijeri, u odluci da samostalno vodi Edovu karijeru.

Pročitajte još  Lady Gaga brani Eda Sheeran od svog fandoma: Pokažite mu poštovanje, on nije zaslužio ovo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ed Sheeran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.