E zato bi trebalo da dođe: Rasprodat čitav drugi tiraž “Tini” albuma u Srbiji!

img_0703

Sve što se dešava već duže od godinu dana unazad govori nam da u Srbiji itekako ima dovoljno Tinista koji bi došli na Martinin koncerta a očigledno je da ih ima i više nego dovoljno za promociju njenog CD-a, s obzirom da je i njegov drugi tiraž brzo rasprodat.

Prodaja muzičkih CD-ova i muzike generalno u Srbiji nije tako sjajno već jako dugo godina pa su upravo Tinisti tračak svetlosti i bude nadu da su nekad nemoguće stvari, poput promocije albuma moguće i u našoj zemlji. Sve ovo pomaže pogotovu jer Tini baš u oktobru putuje po Evropi i promoviše svoj CD ali treba znati da mi ni sa jednom od zemalja u koje ona odlazi, pa ni sa Poljskom ne možemo da se merimo!

Iako smo pre recimo 30 godina bili daleko ispred ove zemlje po svemu, danas je situacija potpuno drugačija. Kad je reč o muzici, albumi se u Poljskoj prodaju bolje i po 50 puta, na stranu što oni imaju i svoju iTunes prodavnicu kao i više novca za kupovinu pesama. To i dalje ne znači da su naši snovi nerealni već samo da moramo da radimo više od drugih kojima je sve pruženo na tacni. Međutim, to je suština Famoza – mi smo na sve ovo bili spremni od prvog dana a ovde smo još uvek jer su svi znaci da će se stanje promeniti. Nadamo se da u tome imamo podršku ne samo Tinista već i svih fandoma koji znaju da je jedan uspeh ono što nam je potrebno da se sve pokrene!

Pročitajte još  Vreme je za nastavak: Tini Stoessel i Sebastian Yatra najavljuju drugi deo romantičnog spota "Cristina"!

Mi napominjemo da je ovih dana stigao i treći “Tini” CD tiraž u Srbiju a album možete pronaći i u našoj prodavnici ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “E zato bi trebalo da dođe: Rasprodat čitav drugi tiraž “Tini” albuma u Srbiji!

  1. Kolika je mogucnost od 1 do 100 da ona dodje?Pored sto sam veliki Selenator obozavam Tini i dosla bih na njenu promociju kada bi se odrzala u Beogradu ili bilo gde u Srbiji!!!!

    1. Zaista, najiskrenije verujemo da su veće šanse da dođe nego da ne dođe. Sve ćemo uraditi da se to desi!

  2. Draga Famozo bas mi je drago za ovakve lepe vesti,ali me nesto interesuje.Kada bi Tini dosla da odrzi koncert u Srbiji da li bi karte mogle da se poruce preko interneta ili bi morali da idemo u Beograd jer svi ne zivimo u istom gradu.Uvek mi odgovorite nadam se da ce te i ovaj put.Ljubim vas…

    1. Ne mora da se ide u Beograd, možeš da ih kupiš gde god da živiš, treba ti samo internet 🙂

    1. Sve radimo što možemo i ne odustajemo. Znamo da je sve presporo ali da možemo još više da pomognemo, uradili bismo to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.