Dve se izdvajaju: O kojim zvezdama smo najviše pisali na Famozi u 2016. godini?

Ono što vam uvek govorimo jeste da izbor vesti na Famozi najviše zavisi od toga šta vas interesuje. Iako se trudimo da pišemo o najvećem delu zvezda, i prošle godine je sedam megazvezda (Ariana Grande, Demi Lovato, Taylor Swift, Martina Stoessel, One Direction, Justin Bieber i Selena Gomez) bilo u prvom planu. Ipak, verovatno ćete biti iznenađeni kad vidite koliko smo pisali o kojoj od njih!

Ono što se takođe trudimo da objasnimo jeste da se u nekim periodima neke zvezde jednostavno uopšte ne pojavljuju u javnosti što znači da ni mi ne možemo da pišemo o njima a takve periode su 2016. godini imale mnoge zvezde, pre svega Taylor Swift, Martina Stoessel, Selena Gomez pa i Ariana Grande. Kad se sve sabere ukupno, najviše vesti na Famozi u 2016. godini imali su:

1. Justin Bieber 1055
2. One Direction 1044 (bez Zayna)
3. Selena Gomez 680
4. Taylor Swift 480
5. Ariana Grande 420
6. Demi Lovato 377
7. Martina Stoessel 363

Ovo su podaci koje ni mi baš nismo mogli da predvidimo, pre svega jer zaista ne brojim svakog dana koliko pišemo o kome već se trudimo da biramo kvalitetne vesti – nekad se dešava da ih je 3-4 o istoj zvezdi u istom danu, nekad mnogo manje. Da li ste iznenađeni da su Jus i 1D na vrhu a Martina Stoessel na samom dnu?

Pročitajte još  Ovo su najbolji momenti Cat Valentine u "Victoriousu"!

Raduje nas i što je procenat pozitivnih vesti daleko veći od onih kad se o zvezdama pisalo negativno – u slučaju svih njih procenat je veoma sličan – u proseku na devet pozitivnih vesti o Ari, Sel, Demi, Jusu, Tay, Ari ili Martini dolazi po samo jedna negativna! Nadamo se da ste bili zadovoljni kako je izgledala Famoza u 2016. godini – mi ćemo se i dalje truditi da za vas biramo one najinteresantnije vesti a koliko će ih biti najviše zavisi od toga koliko su zvezde o kojima pišemo u medijima. Nadamo se da imamo vaše poverenje!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Jutro sa Arianom Grande: Skroz sam pogubljena kad imam slobodan dan!

19 thoughts on “Dve se izdvajaju: O kojim zvezdama smo najviše pisali na Famozi u 2016. godini?

 1. Famoza vi ste najbolji,razumijem sve,ali ne shvatam kako Tini je na kraju? 🙁
  Ipak Tini je mlada,pored ovakvih zvijezda treba da budemo sretni sto je na ovoj listi,ali opet… <3 :/

  1. Tini nema toliko u medijima… U stvari, skoro da je nema uopšte van Argentine. Ipak, imamo praktično po jednu vest o njoj dnevno i pišemo o njoj više nego svi drugi!

 2. Selena je treca, iako mi se cini da je sam nju najcesce vidjala u vestima ali nema veze i to je uspeh. Samo ovako nastavite! Najbolji ste *_*

 3. Za Justina skroz razumem zasto je prvi, ipak je on mega zvezda, za Tini me ne cudi sto je poslednja jer ipak nije toliko poznata

 4. Wow ocekivala sam Tini na samom vrhu super je gdje je negdje zadnja?,salim se.Super je to sto je Tay 4. zato sto i nije objavljivala nove pjesme nego se upotpunosti posvetila turneju.Famozo samo tako nastavite???

 5. Znala sam da Tini nema vise vesti od Jusa, 1D, Ariane i Sel, ali sam mislila da ima vise od Tay i Demi, posto sam njih jako retko vidjala na Famozi. I mislila sam da Ariana ima vise od Tay.

 6. Bas sam se iznenadila da je Tini na kraju, a svi navalise kako se samo o Tini pise ali izgleda da bas i nije tako…
  Za Sel sam znala da će da bude neko od prva 3 mesta, ali da se o Tay vise pisalo od Ari nisam sigurna…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.