Dve godine od raskida: Šta Selena danas misli o Justinu?

Tog 1. marta 2018. godine Justin Bieber slavio je svoj 24. rođendan, a Selena Gomez oosvetila mu je fotku na svom Instagram profilu – po poslednji put. Njihov raskid desio se par nedelja kasnije, a Justin Bieber je već u junu započeo romansu sa Hailey Baldwin koja se ubrzo pretvorila u brak. Ipak, tek objavljivanjem novog albuma Selena je uspela da ga izbaci iz svog života.

“Selena se oseća mnogo lakše jer je mogla da ispriča svoju stranu priče i da konačno zatvori to poglavlje svog života”, priča jedan izvor za Us Weekly. “Ona je srećna što je mogla da podeli svoju istinu kroz umetnost i na sopstveni način. Trebalo joj je mnogo discipline, poslušnosti i snage kako bi se emotivno i mentalno oporavila.”

Kako se navodi, Selena u ovom momentu nije previše zainteresovana za ljubav, ali uvek postoji šansa da se ona desi. “Veza joj nije prioritet”, dodaje isti insajder. “Ona se još uvek oporavlja, ali sad zna kakvog momka želi i kakve on kvalitete treba da ima kako bi oni bili u zdravoj vezi gde će se međusobno podržavati.”

Selena je prethodnih meseci dosta govorila o Justinu, a čak je i on priznao svoju krivicu, rekavši da ju je zaista povređivao. Čini se da Sel jako žali što su se stvari završile na tako loš način, jer je u intervjuu za NPR u januaru rekla kako je sa njim bila veoma srećna. “Imali smo nešto prelepo i nikad ne bih poricala da je to tako i bilo”, pričala je ona ali i dodala, “Bilo je teško i drago mi je što je završeno. Ovaj album je bio način da kažem da je to gotovo, i sad započinjem skroz drugo poglavlje.” Selena ovih dana malo odmara nakon promocije albuma, ali još uvek se ne izjašnjava o tome planira li na novu turneju.

Pročitajte još  Billie Eilish i Ariana Grande imaju najbolje pesme godine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.