Dva miliona za dan: Hurricane u trendingu širom Evrope novim hitom “Tuturutu”!

Dok Americi i svetskoj sceni generalno fale ženski bendovi, naš Balkan je dobio osveženje kom se radovao – Hurricane su od domaćeg letnjeg hita “Favorito” jako voljene u našem regionu, a s obzirom da je bend formiran za svetsko tržište, one neretko pevaju i na engleskom jeziku i njihova prethodna pesma nosila je naziv “Roll The Dice“. Ipak, pravi bum su doživele upravo kad su zapevale na srpskom, pa su novi uspeh doživele upravo sada objavivši novu pesmu na našem jeziku!

Naime, naše “uraganke” su se u trending vratile objavivši pesmu sa MC Stojanom, autorom koji je širom Evrope jako voljen, a ova kombinacija očigledno se pokazala kao džekpot, jer “Tuturutu” za 24 časa je beležio čak dva miliona pregleda, a sad je već blizu da stigne do četiri miliona!

U stilu mnogih “girl power” himni, devojke su se ovde prerušile u policajke koje prate Stojanov auto, a Sanjin kruševački naglasak u refrenu pesme kada kaže “Ne nerviraj me” već se ističe u komentarima kao najzabavniji deo! Dok je Sanja uzela deo refrena, Ivana i Ksenija smenjuju se u različitim ambijentima u strofama, ponovo poručujući kao u hitu “Avantura” da ne žele vezu za jednu noć i da se ne treba igrati sa njima!

Ovo je prva pesma Hurricane na srpskom jeziku otkad su promovisale svoju pesmu za Evroviziju “Hasta La Vista”, koja nažalost neće moći da se izvodi na sceni Roterdama 2021. godine, već devojke i dalje čekaju informaciju da li će direktno ići na takmičenje sa novom pesmom, ili će morati ponovo da se dokazuju preko Beovizije. Teško da bi RTS pogrešio kad bi direktno poslao Hurricane u Evropu, jer one su zahvaljujući “Hasta La Vista” već privukle pažnju celog kontinenta, a “Tuturutu” će ih samo progurati još više, jer ako uđete u komentare pesme, videćete da su oni preplavljeni nemačkim, francuskim i još nekim jezicima!

Pročitajte još  Naše Hurricane prošle u finale Evrovizije, pogledajte još sjajnih nastupa!

“Tuturutu” je YouTube trend u Srbiji, Bosni, Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Austriji, Sloveniji, Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj i Švedskoj.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Dva miliona za dan: Hurricane u trendingu širom Evrope novim hitom “Tuturutu”!

  1. Svaka im cast…..definitivno moji uzori…….jedini su MC Stojan,Hurricane i Sasa Kovacevic koji se mogu progurat na svjetsko trziste,a ovo drugo je nista….Jelena Karleusa ima dobar ovako nastup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.