Dva meseca pred koncerte u Beogradu i Zagrebu i Ljubljani, Marcus i Martinus objavili novu pesmu!

Dva meseca nakon izlaska njihovog trećeg albuma Moments (koji je već premašio 40 miliona preslušavanja prema podacima servisa Spotify i zavladao muzičkim top listama u Skandinaviji), Marcus & Martinus vraćaju se sa novom muzikom!

Njihov novi singl prvobitno je bio namenjen aktuelnom albumu, ali su u zadnjem trenutku momci odlučili da pesmom naknadno obraduju fanove, što su sada i učinili. Ova muzička poslastica dolazi u pravo vreme, da dodatno zaintrigira evropske fanove, jer Marcus i Martinus kreću u ofanzivu muzičkog osvajanja starog kontinenta, a na toj mapi nalaze se i Beograd u kome će gostovati 25.marta (Hala sportova) odnosno Ljubljana 26. i Zagreb 27. marta

“Remind Me” su napisali i producirali norveški producentski duo Rat City (Kent i Cato Sundberg iz electro-pop grupe Donkeyboy). Marcus & Martinus su takođe bili uključeni u pisanje stihova, komponovanje i aranžman. Pesma je snimljena prošlog leta. “Imali smo odličan vajb u studiju sa grupom Rat City. Hemija između nas četvorice bila je sjajna, super smo sarađivali, što se po rezultatu može i videti”, izjavio je Martinus.

“Saradnja sa Rat City bila je stvarno dobra. Oni su vrlo talentovani a nama se dopada njihov zvuk. Bili smo uključeni u kompletan proces snimanja singla i bilo je ujedno i zanimljivo i vrlo zabavno”, kaže Marcus. Rat City su takođe uživali u ovoj saradnji:” Blizanci su super talentovani i shvatili su studijske sesije vrlo ozbiljno, što stvarno i moraju, kada su dostigli ovaj nivo popularnosti. Pošto smo i mi i oni braća, lako nam je bilo da uspostavimo dinamičnu atmosferu koja nam je svima prijala”, kažu duo Rat City. “Remind Me” je tematski pomalo nostalgična i emotivna, ali istovremeno ono što i očekujemo od dua Marcus&Martinus – moćna i energična numera. Pesmu možete čuti OVDE.

Pročitajte još  Sad znaju kako je MMerima: Marcus i Martinus upoznali svoje idole!

“Pesma je vesela,mislim da je podjednako dobra i za podijum, ali i za teretanu”, tvrdi Marcus. “Pesma je puna energije i nadam se da će se svideti ljudima! Dopada mi se kako postepeno ritmički raste do refrena i što stvara dobro raspoloženje dok se sluša”, dodaje Martinus. Izlazak singla “Remind Me” poklapa se odlično sa prolećnom turnejom grupe, tokom koje će obići 14 evropskih gradova i održati ukupno 26 koncerata!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Glasovi i gitara: Marcus i Martinus fantastično izveli svoj veliki hit!

4 thoughts on “Dva meseca pred koncerte u Beogradu i Zagrebu i Ljubljani, Marcus i Martinus objavili novu pesmu!

  1. Famozo, hoćete li sljedeće sedmice ovu pjesmu staviti u Famoza Music Chart?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.