Dušan Petrović: Nije dobro, još ležim u bolnici zbog korone

Mladi fotograf i zvezda društvenih mreža Dušan Petrović objavio je sredinom juna kako je oboleo od korona virusa, a iako je mlad on vodi tešku bitku sa bolešću. Dušan se ovih dana obraća na svom Twitteru, a poruke koje ostavlja dovoljne su da vas nateraju da izbegavate svaku gužvu.

Četiri dana nakon što je saopštio da boluje od korone, Dušan je iznerviran komentarima ostavio poruku u kojoj kaže, “Sram da bude sve koji mogu da pomisle a kamoli napišu da neko laže da ima koronu i kako je to sad u modi! Ležim u bolnici četvrti dan, ruke izbušene od silnog vađenja krvi i infuzija, pokušavam da se sastavim sa životom, i onda dođe neko i se*e po internetu nešto! MRŠ!!!” Tri dana kasnije, on se oglasio još jednom, rekavši da će morati još devet dana da leži u bolnici i kaže da ga očekuje velika psihička borba.

Par dana kasnije, on je konstatovao kako ga je ovo iskustvo naučilo da promeni prioritete u životu, i da će svoje zdravlje staviti na prvo mesto. Ipak, najupečatljiviji njegov tvit stigao je u utorak kad je on naveo da mu je korona bukvalno napravila pakao u životu, a poručuje i da nas države debelo laže i da nije u stanju da pomogne, tako da se moramo čuvati sami! Situacija u čitavoj Srbiji je sve gora, a pojedini mediji već su izneli dokaze da smo nedeljama unazad od države dobijali lažne brojeve zaraženih i preminulih, a sve kako bi se ljudi lakše naterali da izađu na izbore.

Pročitajte još  Sara Stanković u novoj epizodi Balkan Top Stara najavila emisiju sa tviterašima!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.