Dugo očekivano: Izašao je trejler za The Kissing Booth 3!

Najnoviji deo popularnog Netflix filma The Kissing Booth stiže nam u bioskope 11. avgusta, a sada je konačno izašao i njegov trejler! U ovom delu videćete kako Elle donosi veliku odluku: mora da se odluči gde će ići na koledž i tom odlukom će videti i koga od Flynn braće će učiniti veoma nesrećnim. Ovim filmom Netflix će zaokružiti serijal filmova, a trejler je izbačen baš 6. jula kojim se obeležava međunarodni dan ljubljenja! U nastavku pogledajte radnju trejlera!

Trejler počinje tako što Elle (Joey King), Noah (Jacob Elordi) i Lee (Joel Courtney) ubeđuju gospođu Flynn (Molly Ringwald) da im dozvoli na ostanu u kući na plaži tokom leta i obećavaju da će voditi računa o njoj. Lee i Elle pronalaze svoju staru letnju ‘bucket’ listu i odlučuju da sve isprobaju i iskoriste poslednje vreme pre koledža. ”Za ovo bi mogli da te uhapse” šali se Elle dok prelazi preko liste.

Njihove avanture im bljesnu pred očima i možemo ih videti kako skaču sa litice, skaču sa padobranom i plivaju sa ajkulama. ”Ali kada odlučite da pobegnete od stvarnosti na kraju ćete morati da joj se vratite. Moram da napravim veliku odluku i nisam spremna za to.” Hoće li otići na Harvard sa Noahom ili na Berkeley sa Leeom?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Joey King

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.