Duet Lady Gage i Ariane zvanično najavljen i samo što nije izašao!

Nekoliko nedelja nakon potvrde da će se Ariana Grande naći na novom albumu Lady Gage, stiže nam još lepih vesti! Ova pesma biće singl, a pojaviće se već 22. maja, nedelju dana pre izlaska Gaginog albuma. Ne treba ni posebno napominjati da je interesovanje javnosti ogromno, a pesma nosi naziv “Rain On Me”.

Prošle noći Gaga je na društvenim mrežama podelila tu informaciju ali i kako izgleda naslovnica singla. Razgovarajući ranije za magazin Paper, Lady Gaga istakla je da ova pesma slavi sve isplakane suze, i da poručuje kako moramo sebi dozvoliti da prođemo u potpunosti kroz teške trenutke. “Sela sam sa Arianom i pričale smo o svojim životima, kao dve žene koje nastavljaju dalje i zahvalne su za sve što rade. Teško je biti slavan”, rekla je tad ona i dodala da mnogi i ne pomišljaju da i zvezde prolaze kroz velike krize.

Nešto nakon Gage, i Ariana je podelila informaciju o duetu, ali se i na svom Instagram storyju osvrnula na pesmu “Stuck With U”, koja se bori za prvo mesto na američkoj top listi. Nakon što ju je reper Tekashi optužio da na prevaru pobeđuje, Ari mu je odgovorila na krajnje zreo način, poručivši da je muzika mnogo važnija od brojki. “Znam da svi žele da Justin i ja pobedimo… Međutim, ja ne želim da izgubite iz vida šta je razlog zbog čega mi stvaramo muziku, i zašto smo objavili ovu pesmu.” Kako stvari stoje, “Stuck With U” će zaista biti prvi na američkoj top listi, ali je moguće da ga kasnije na vrhu smeni upravo duet Ari i Lady Gage!

Pročitajte još  Šaljemo i van Srbije: Danas možete osvojiti "Dangerous Woman" Ariane Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.