Drugari do kraja: Kendall i Logan iz BTR zajedno skočili u provaliju! (video)

Kendall-Schmidt-Logan-Henderson-BTR

Često u šali kažemo kako nekog toliko volimo da bismo za tu osobu sledili čak i kad bi ona skočila s mosta a Kendall Schmidt i Logan Henderson to su uradili i u stvarnosti!

Dva momka iz Big Time Rusha pokazala su da će njihovo prijateljstvo trajati do kraja života pa su obojica skočila sa mosta koji se slikovito zove “Bridge to Nowhere” (Most koji vodi nigde) i pravo u provaliju! Naravno, u pitanju je bio bandži skok a na njihovu sreću, sve je prošlo bez ikakvih problema!

Oba momka objavila su videe svojih skokova a čini se da su bili veoma hrabri! Kendall je kao komentar citirao naziv pesme “I Believe I Can Fly” i rekao, “Vredelo je pešačiti 16km do ovde!” Ovakve stvari definitivno se pamte čitavog života!

Bridge to Nowhere

A video posted by Logan Henderson (@loganhenderson) on

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tatjana nam šalje odličan Big Time Rush kviz!

6 thoughts on “Drugari do kraja: Kendall i Logan iz BTR zajedno skočili u provaliju! (video)

  1. Woow kako su hrabri 🙂
    i drago mi je sto se druze 🙂
    I zelim da se ponove okupe kao BTR 🙂

  2. To se zove pravo prijateljstvo.I veoma su hrabri.Volela bih opet da se okupe jer su stvano fantastican i moj omiljeni bend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.