Drake u novoj pesmi “proziva” Arianu, Selenu, Justina i još mnogo zvezda!

Reperima je svakodnevna navika da kad snimaju novu muziku razmisle kako bi u stihove mogli da uklope sva imena poznatih koja žele da provuku kroz tekst. To je stara priča koju koriste mnogi – neki jer žele da pesma privuče više pažnje zbog slavnog imena, a neki samo žele da “isteraju svoje” i poruče nešto toj osobi. Drake to naročito voli da radi što se pokazalo naročito sad, kada je on objavio pesmu “Popstar” sa DJ Khaledom u koju je umetnuo brdo slavnih imena koja znate!

Drake je zapravo dve nove pesme “Popstar” i “Greece” snimio u društvu svog kolege DJ Khaleda koji izbacuje svoj 12. studijski album, a Drakeovi novi hitovi su ujedno i prvi singlovi tog albuma. Pesma “Popstar” ne samo da govori o tome da je Drake zvezda, već se on pobrinuo za to da pesma stvarno ima listu pop zvezda u stihovima!

“Pop zvezda sam, mislite da mi je menadžer Scooter Braun, ali moj menadžer ima 20 ku*vi u Buddakanu” pominje Drake čuveni restoran Buddakan u Njujorku i Scootera koji je poznati menadžer Ariane Grande, Demi Lovato i Justina Biebera, a Ari i Jus dobijaju još po jedan stih u pesmi: “Ariana, Selena, vidite moju Visa karticu”, a na kraju drugog stiha pominje i “Bieber face” momenat. Osim mladih pop zvezda on pominje i Whitney Houston i Davida Fostera.

Pročitajte još  Tako se to radi: Sel lajkuje svoje slike sa Biebsom i šalje fantastičnu poruku!

Nešto manje pažnje privukla je druga pesma “Greece” koja ne “proziva” nikakva imena, već reper priča o tome kako ima novca svoju dragu da odvede gde god želi, pa mogu i do Grčke da odlete. Za nas to i nije toliki luksuz, zar ne?

Ovo nije prvi put da Drake nekoga direktno pomene od slavnih u pesmama, jer je naročitu prašinu u prošlosti podigao njegov uvredljivi stih o Kylie Jenner i kako može imati “još 20 takvih devojaka”, a na stih je i sama reagovala.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Drake

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ari časti za rođendan: Pogledajte delić iz spota za "Raindrop"!

One thought on “Drake u novoj pesmi “proziva” Arianu, Selenu, Justina i još mnogo zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.