Bićete iznenađeni: Draco Malfoy jedva da je prisutan u osam Harry Potter filmova!

Draco Malfoy sigurno je jedan od najupečatljivijih likova iz “Harry Potter” filmova, pa bi mnogi mogli da se zakunu da smo često mogli da ga vidimo u akciji. Naime, kako su fanovi sad pedantno izračunali, ispalo je da je on prisutan u jedva nešto više od pola sata scena, i to u svih osam filmova zajedno!

Tačnije, neko je izračunao da je Draco na ekranu 31 minut, što je u proseku nešto manje od četiri minuta po filmu, piše Daily Mail. Ukupno trajanje svih osam filmova je 19 sati i 40 minuta. Kad malo upotrebimo matematiku, to znači se Draco u proseku pojavljuje u jednom minuta na 39 minuta filmova! Njemu prosek najviše kvari film “Harry Potter and the Order of the Phoenix” s obzirom da je tamo na ekranu tek 1 minut i 15 sekundi! Doduše, u ovoj računici se na navodi da li je to ukupno vreme dok je Draco u prvom planu, ili se tu računalo i vreme koje on provodi u pozadini akcije. Ipak, čak i da je u pitanju ovo prvo, to je i dalje jako malo!

Komentari fanova govore nam da su svi jako iznenađeni ovim podatkom, jer ispadne da je Tom Felton potrošio čitavih 10 godina za toliko malo vremena na ekranu! “Tom Felton je deceniju farbao kosu da bi na kraju bio pola sata u filmu. On i Draco zaslužuju više” ili “Ne mogu da razumem kako on ima samo pola sata za osam filmova. On je farbao kosu 11 godinu za pola sata na filmu”, neki su od tipičnih komentara. Ko je gledao Harry Potter filmove, zna da je Draco glavni rival Harryju, pa je nekako svima bilo za očekivati da je njegova minutaža veća!

Pročitajte još  Katarina nam šalje drugi deo svog kviza: Koliki si Potterhead?

Uporedite sa 539 minuta koliko je dobio Harry Potter, 211 minuta koliko ima Ron Weasley ili 205 minuta koliko je dobila Hermione Granger. Ispred Draca još su Albus Dumbledore (77 minuta), Rubeus Hagrid (45 minuta), Severus Snape (43 minuta) i Lord Voldermort (37 minuta)

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.