Dove Cameron: Uvek mogu da se oslonim na Arianu Grande!

Dove Cameron gostuje u novom izdanju Asos magazina, a tamo je govorila o nekim interesantnim temama, poput svog odnosa sa Arianom Grande. Njih dve zbližile su se radeći na predstavi “Hairspray Live!” a Dove ističe da je prijateljstvo očuvano i da još uvek može da se osloni na Ari kad joj je to potrebno.

“Obe smo doživele velike traume, a zbog toga što je ona imala toliko istih situacija kao i ja, predivno je što mogu da joj postavljam pitanja”, priča Dove i zatim malo pojašnjava u kakvom je stanju njeno mentalno zdravlje.

“Kad kažem da nisam baš najveći fan industrije zabave, ljudi bi da rasčereće. Zahvalna sam ja, samo ne mogu da uživam u tome. Teško mi je da objasnim ljudima da sam zahvalna, ali da isto tako imam problema sa anskioznošću, depresijom, poremećaje u ishrani, kao i što se sve moje tragedije dešavaju pred očima javnosti”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije jeftino: Ariana Grande viđena kako kupuje vunu za štrikanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.