Dove Cameron ponizila svoj fandom, uzima im novac na prevaru

Dove Cameron je pred vikend uradila nešto krajnje neobično, pa je tako na svom Instagram profilu objavila broj telefona na koji njen fandom može da joj se javi. Kako je ona istakla, to je njen način da se zahvali svima koji je podržavaju, ali ispostavilo se da je u pitanju klasična prevara kojom ona pokušava da izvuče novac iz džepova fanova.

Naime, Dove je 27. decembra na svom Instagramu objavila svoj broj telefona uz poruku, “Hej ljudi, želim da vam se direktno i lično zahvalim svima za ljubav koju ste pružili mojoj muzici ove godine. Evo mog broja telefona, možete mi poslati poruku.” Ubrzo posle toga, ona je dodala, “Koliko poruka. Vi ste neverovatni i tako fini. Hvala što ste se javili.” Zvuči lepo, zar ne? Naravno, većina je pomislila da je Dove jednostavno ubacila novu karticu koja će joj služiti da priča sa fanovima i odgovara im kad može, ali istina je daleko surovija.

View this post on Instagram

310-340-0878 ❕

A post shared by DOVE (@dovecameron) on

Naime, fanovi koji su se javljali dokazali su već da je Dove zapravo prevarant, odnosno da je dala automatski broj preko kojeg se šalju unapred pripremljene poruke i kojima može da spamuje fandom o svemu što želi. U prevodu, kad pošaljete poruku Dove, to je kao da ste se pretplatili da vam od njen dolaze reklame! Veoma je zabrinjavajuće što pojedini mediji poput Teen Vogue uopšte ne kritikuju Dove zbog ovako odvratnog ponašanja, već čak napominju da Dove kao i sve zvezde zaslužuju privatnost i da imaju pravo da rade šta hoće. Ovde nikakve sumnje nema da je njen cilj da prevari ljude koji je vole, a gde često spadaju i deca koja tek ulaze u tinejdžerske godine.

Pročitajte još  "Nikad ga nisu voleli": Dove bila prinuđena da ostavi Ryana!

Dove ovo radi u saradnji sa jednom ozloglašenom kompanijom koja već sarađuje sa većim brojem drugih zvezda koje su takođe na isti način pokušali da namame ljude koji ih vole, nigde ne napominjući da će im odgovoriti automatika, a ne ljudsko biće, kao i da će za svoju ljubav biti nagrađeni reklamama. Dove, treba da te je sramota!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Dove Cameron ponizila svoj fandom, uzima im novac na prevaru

  1. A zamislite, da je Kameron Bojs živ, šta bi rekao za svoju koleginicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.