Dove Cameron pokazala novi pirsing!

Dove Cameron je pokazala veliku hrabrost na novom snimku koji je podelila na svoj Instagram. Sve vreme se kikoćući, ona je podelila video na kome radi nešto što mnogi karakterišu kao jako bolno iskustvo – bušila je uši!

Na snimku možemo videti Dove koja se kikoće dok joj buše pirsing na ušima. Ova procedura je inače mnogima jako bolna, pa je Dove ispala zaista hrabra, a još nam je pružila i ovaj presladak video. “Najbolje i jedino vreme za smeh izazvan panikom kada neko drži više igala u vama i pored vašeg LICA”, napisala je ona. Nakon toga je podelila i sliku svojih novih pirsinga, uz zadovoljan kez.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Dove Cameron: Dečko brine o meni kad sam bolesna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.