Dove Cameron oduševila golišavim selfijem iz kupatila!

Dove Cameron još uvek ima status Disney zvezde, pa mnogi zaboravljaju da ona ima već 23 godine i da može malo slobodnije da se ponaša. Iako njen selfi iz kupatila šalje pozitivnu poruku, ima i onih kojima se to nije dopalo, pa smatraju da je ovo ipak previše za osobu čija su publika prevashodno tinejdžeri.

Dove je objavila dve fotke gde je očigledno golišava jer je ispod tuša, ali u kadru je svakako samo njeno lice, bez trunke šminke. Dove ima izuzetno nežne crte lica, pa nije ni čudo što mnogi misle da je ona mlađa nego što jeste! Dove ovde šalje poruku da se ne stidi svog prirodnog izgleda, što su već ranije radile recimo Selena, Ariana ili Demi.

Ovo je svakako bolja poruka od “divljih” zvezda poput Miley Cyrus ili Belle Thorne koje su nakon Disney karijera po svaku cenu pravile skandale, sve kako bi nezrelim ponašanjem pokazale javnosti da više nisu deca… što je baš ironično, priznaćete!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sara je svoj novi kviz posvetila Dove Cameron!

One thought on “Dove Cameron oduševila golišavim selfijem iz kupatila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.