Dove Cameron: Konačno se osećam lepom!

Dove Cameron imala je mnogo problema da prihvati sebe prethodnih godina, ali u svojoj novoj Instagram objavi ona je iznela ohrabrujuće stavove, rekavši da su se stvari baš promenile u poslednje vreme i da više nije toliko nesigurna u sebe jer vodi ispunjen život.

“Tako sam srećna”, napisala je ona. “Život mi je tako ispunjen sad. Nikad nisam toliko volela svoje lice bez šminke kao sad, a sve to ima veze sa tim što cenim sopstveni duh, energiju, talenat, naporan rad, emocije i da se povežem sa drugima i samom sobom. Sad sam lepa sebi, posle toliko vremena. Ne zbog toga što vidim svoj izgled, nemojte da to pomislite.”

“Ja se osećam lepo jer konačno osećam svaki deo sebe. Moja duša je srećna, sve mi je tako jasno i odrastam iz svoje tuge i zbunjenosti. Umesto zaceljuje”, zaključuje ona uz presladak video gde je vidimo kako namešta kosu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  „Plačem dok pišem ovo“: Dove Cameron u suzama odgovorila na pitanje novinara o svom detinjstvu!

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.