Dove Cameron: Konačno se osećam lepom!

Dove Cameron imala je mnogo problema da prihvati sebe prethodnih godina, ali u svojoj novoj Instagram objavi ona je iznela ohrabrujuće stavove, rekavši da su se stvari baš promenile u poslednje vreme i da više nije toliko nesigurna u sebe jer vodi ispunjen život.

“Tako sam srećna”, napisala je ona. “Život mi je tako ispunjen sad. Nikad nisam toliko volela svoje lice bez šminke kao sad, a sve to ima veze sa tim što cenim sopstveni duh, energiju, talenat, naporan rad, emocije i da se povežem sa drugima i samom sobom. Sad sam lepa sebi, posle toliko vremena. Ne zbog toga što vidim svoj izgled, nemojte da to pomislite.”

“Ja se osećam lepo jer konačno osećam svaki deo sebe. Moja duša je srećna, sve mi je tako jasno i odrastam iz svoje tuge i zbunjenosti. Umesto zaceljuje”, zaključuje ona uz presladak video gde je vidimo kako namešta kosu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za petak, 15. januar 2016. godine

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.