Dove Cameron: Hoću da se preselim na Balkan!

Dove Cameron uradila je intervju za magazin ASOS gde je pričala o sopstvenoj karijeri, ali i privatnom životu, otkrivši kako joj je najveći san da se jednog dana trajno preseli na Balkan! Kako ona ističe, ona to ozbiljno planira jer ne vidi razlog zašto bi ostatak života provela u Americi.

“Želim da postanem finansijski stabilna i da se preselim u Grčku kako bih tamo zasnovala svoju porodicu”, ističe ona. “Ja volim Ameriku i Amerikance, ali ne znam mogu li tamo da živim zauvek. Grčka mi deluje strava. Da mogu bilo gde da budem, tamo bih bila”, objašnjava ona, ali ne navodi šta je to privlači kod nas Balkanaca!

Kad je reč o karijeri, Dove kaže da je još uvek jako raspoložena da radi. “Volim da snimam filmove, ali ne mogu da dočekam da započnem muzičku karijeru, želim i da radim više mjuzikala. Volela bih da snimim ‘Wicked!’ film ali pitanje je da li će me i zvati na audiciju”, priča ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Otkrivamo: Evo kako poslati pisma Oliviji Holt, Dove Cameron, Sabrini Carpenter i Rowan Blanchard!

4 thoughts on “Dove Cameron: Hoću da se preselim na Balkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.