Dove Cameron: Dečko brine o meni kad sam bolesna!

Dove Cameron nedavno je podelila s fanovima da je zakačila nezgodnu bolest zvanu akutni traheitis, što je zapravo upala sluzokože dušnika. Ali, mi se ne brinemo za glumicu, jer izgleda kao da je ona u sigurnim rukama, budući da se njen dečko, Thomas Doherty brine o njoj savršeno!

Na Instagram postu koji je podelila, glumica izgleda oteklo i umorno, sa kosom u punđi i naočarima. “Pogodite ko je zakačio akutni traheitis! Veoma aCUTE”

Već na sledećoj slici koju je podelila vidimo njenog dečka Thomasa koji joj vezuje pertlu, uz opis “Uvek se brine za mene :)”. Izgleda da se Thomas lepo brine o Dove, koja očigledno ne preza da ovakve slatke momente deli sa svojim fanovima, a oni su samim tim mirniji jer znaju da neko pouzdan brine o njihovoj mezimici 🙂

View this post on Instagram

always lookin after me 🙂

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Dove Cameron: Uvek mogu da se oslonim na Arianu Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.