Dove Cameron: Dečko brine o meni kad sam bolesna!

Dove Cameron nedavno je podelila s fanovima da je zakačila nezgodnu bolest zvanu akutni traheitis, što je zapravo upala sluzokože dušnika. Ali, mi se ne brinemo za glumicu, jer izgleda kao da je ona u sigurnim rukama, budući da se njen dečko, Thomas Doherty brine o njoj savršeno!

Na Instagram postu koji je podelila, glumica izgleda oteklo i umorno, sa kosom u punđi i naočarima. “Pogodite ko je zakačio akutni traheitis! Veoma aCUTE”

Već na sledećoj slici koju je podelila vidimo njenog dečka Thomasa koji joj vezuje pertlu, uz opis “Uvek se brine za mene :)”. Izgleda da se Thomas lepo brine o Dove, koja očigledno ne preza da ovakve slatke momente deli sa svojim fanovima, a oni su samim tim mirniji jer znaju da neko pouzdan brine o njihovoj mezimici 🙂

View this post on Instagram

always lookin after me 🙂

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Upoznajte je bolje: Dove Cameron odgovorila na najpopularnija pitanja o sebi iz Google pretrage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.