Dosta posla za najkraći spot u karijeri: Pogledajte kako je bilo na snimanju Tininog spota “Sueltate El Pelo”!

“Making Of” videi su sada jedini način da Tinisti sa vremena na vreme dobiju mogućnost da pogledaju neki novi vlog na Martininom jutjub kanalu, jer je pevačica već par godinama na puzi sa svojim vlogovima, jer je posvećena drugim projektima među kojima je i rad na trećem studijskom albumu, a u novom vlogu upravo imamo mogućnost da pogledamo kako je nastao spot “Sueltate El Pelo”!

Interesantno je da je spot sniman na samo jednoj lokaciji, kako u montiranim prostorijama, tako i ispred i unutar studija za snimanje. Martini su se pridružile i druge dve devojke koje su bile u centru pažnje u ovom spotu, a nisu izostali ni već dobro poznati članovi Tininog tima – šminkerka Vane, frizerka Alba i koreografkinja Nani. Tini je poprilično uživala u snimanju spota, a iako on traje samo čitavih dva minuta, zahtevao je dosta posla i celodnevno snimanje!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Lali Esposito: Zašto se smatra lošim ako je neko Tinista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.