Dominikov blog: Zašto mi je Ariana Grande idol?

Zdravo ovo mi je prvi blog i pišem o tome zašto mi je Ariana Grande idol.

1.Smatrao sam je stvarno dosadnom.
Bez uvrede Arianatori ali činila mi se razmažena i dosadna ali kasnije sam shvatio da nije takva. Kada sam bio manji, gledao sam seriju “Victorious” i bila mi je najdraži lik. Kasnije sam je zaboravio.

2.Njene pjesme me mijenjaju!
Njene sve pjesme me mijenjaju! Osobito “Break Free” Koja mi je najdraža (ne samo od nje, nego od svih).

3.Postao sam veliki Arianator!
Nakon par dana, postao sam Arianator bez greške! Poslušao sam sve pjesme “Victoriousa” i Ari. Ne znam zašto nisam prije vidio tu ljepotu kod Ari. Ako niste Arianator, predlažem da poslušate bar jednu pjesmu.

Mislim da sam vam sad otkrio zašto sam zavolio Ari Grande i zašto sam toliki Arianator. Ali još jednom ukratko, jedna njena pjesma je dovoljno da se iskaže Arina ljepota. Ako niste Arianator poslušajte jednu pjesmu.;)

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Dao si i meni nadu": Pete Davidson na televiziji pričao o veridbi sa Ari i šalio se na račun svog izgleda! (video)

4 thoughts on “Dominikov blog: Zašto mi je Ariana Grande idol?

  1. Ja sam isto je smatrala dosadnom, razmaženom i jako lijepom. Ali danas sam ove dvije prve stvari promijenila i naravno da mi je još uvijek jako lijepa. Iako mi nije idol (Prvo mi je Tini i onda Ari) volim ju jako i slušam je besprijekorno

  2. Moja jedna frendica isto nije voljela Arianu, štoviše stvarno ju je MRZILA i govorila mi svakakve budalaštine o njoj, nakon što je poslušala samo jednu pjesmu odmah ju je zavoljela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.