Dominikov blog: Zamjena idola – kako sam postao Selenator!

Moj novi blog! Ovaj govori o slučajnosti kako sam postao fan drugih zvijezda. Ja i moji prijatelji smo igrali popularnu igru “Boca istine” i prihvatio sam izazov moje BFF. Izazov je bio taj da moram bit fan druge zvijezde. Sinulo mi je da zamijenimo idole. Ja sam trebao biti Selenator a ona Arianatorka.

Ja volim Sel i mislim da je divna, ali nisam BIO Selenator.Ni moja BFF nije bila Arianatorka, ali sada je!
Pravila su bila:
1. Moramo znati kada je rođena, koliko je visoka, u kojim je serijama bili i sl.
2. Moramo znati neku pjesmu napamet.

Ona je odabrala “One Last Time” a ja “Kill Em With Kindness”. Postoji ipak mala stvar: Ja “Kill Em With Kindness” od 7. meseca znam napamet! Ipak,to nije bilo pravilo neće mi ništa biti, zar ne? Stvar je u tome da je ona kao Sam Puckett i sliči na nju! Nekad je i zovem Sam. Ipak ću joj reći.

Sada smo Tinisti, McCurdiani, Arianatori i Selenatori! Nije loše biti Selenator! Pokušajte napraviti nešto slično! Dopasti će vam se!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mandy Teefey: Selena može da kaže bilo šta Taylor Swift!

2 thoughts on “Dominikov blog: Zamjena idola – kako sam postao Selenator!

  1. Ovo me podsjeca na moj blog ''KAKO JE BILO BITI TINISTA I V-LOVER NA MJESEC DANA''.Blog ti je dobar mozda si malo prekratko napisala.

    1. Da,ali ovo je bilo davno,još u Decembru. Da,slažem se da je prekratak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.