Koncerti se vraćaju na jesen, dolazak Marcusa i Martinusa je u igri!

Iako je bilo mnogo crnih prognoza u vezi sa korona virusom, poput onog da će koncerata biti tek od jeseni 2021. godine, Famoza je ovih dana dobila drugačija informacije, i to direktno od ljudi koji rade velike koncerte na ovim prostorima. Iako je tema našeg razgovora bio k-pop, ono što smo čuli mora da ohrabri i sve MMere!

Ne ulazeći u detalje i planove kad je reč o k-popu, rećićemo da organizator navodi kako se koncerti uveliko zakazuju u ovom momentu, a neki izvođači nude se da dođu već u septembru! Ipak, mnogo je izvesnije da će naši organizatori biti oprezniji, pa da neće želeti tako rana gostovanja. Na njih ne smemo da se ljutimo, jer niko ne zna šta će se dalje dešavati sa korona virusom. Lekari su i dalje potpuno sluđeni, pa dok jedni veruju da će se bolest sigurno vratiti na zimu, drugi ističu da je ova priča završena, i da je samo moguće da se bolest povremeno pojavi ali na nekom manjem prostoru.

Iako ovo ne znači da će MM sigurno doći na jesen kako oni odavno planiraju, to je sad definitivno mogućnost. Ono što je naravno prethodno neophodno da se desi jeste da momci izbace album, što nisu uradili već odavno! Da nije bilo korone, već u ovo vreme verovatno bismo slušali njihovu novu muziku, a datumi koncerata krenuli bi da se zakazuju pre leta. Ovako, pitanje je koliko njihovi planovi sad kasnije, jer njih dvojica u prethodna dva meseca nisu mrdala iz svog rodnog kraja. S obzirom da je već sredina maja, možemo računati da je narednih mesec dana ključno kad je reč o MM turneji. Nema nikakve sumnje da će njihov tim doneti najbolju moguću odluku, a ako turneje ne bude na jesen, ona će sigurno biti pomerena za naredno proleće. Ipak, čak i da se to desi, imajte u vidu da bismo onda već na jesen znali i datume turneje, a ukoliko se oni odluče da nas ponovo posete, vreme do njihovog dolaska brzo će nam proći jer po običaju želimo da organizujemo što više stvari zajedno sa vama!

Pročitajte još  Nisu se štedeli: Marcus pobedio Martinusa u humanitarnom meču! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: FredJonny

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Koncerti se vraćaju na jesen, dolazak Marcusa i Martinusa je u igri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.