Dok neko nema nijednu: Kylie Jenner ima poseban ormar prepun brendiranih torbi!

Da, ormari specijalno napravljeni za torbe postoje i potrebni su zvezdama kao što je Kylie Jenner jer je njena kolekcija neverovatno bogata!

Kylie je na Snapchatu sa svetom podelila svoju kolekciju brendiranih Birkin torbi koje spadaju u najskuplje torbe na svetu i vrlo malo ljudi može da ih priušti – neki godinama rade da bi sebe častili jednom takvom tašnom dok Kylie ima najmanje 30 u svojoj kolekciji!

Osim takvih tašni česta pojava kod Kylie su i Gucci, Chanel ili Louis Vuitton tašne koje ne vrede mnogo manje od prethodnih! Naravno, Kylie nije jedina u porodici sa ovakvom gomilom i Kris Jenner je takođe poznata po ogromnom ormaru u kom drži isključivo najskuplje Birkin tašne!

So perfect! 11/10/17

Објава коју дели Kylie Jenner (@kyliesnapchat) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Hirurg otkriva koje plastične operacije je radila Kylie Jenner, a lista nije mala

4 thoughts on “Dok neko nema nijednu: Kylie Jenner ima poseban ormar prepun brendiranih torbi!

  1. Mislim da je ovo bacanje para,svaku od tih torbi nosi 2 dana i onda kupuje novu

  2. Nista ona to nije zaradila svojim trudom I radom nego zahvaljujuci porodicnom prezimenu (ne bi ona imala ni Kylie cosmetics da nije Kardasijanka)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.