“Dođi u Srbiju”: Martina predstavila koncertni snimak za “Siempre Brillarás”, naši Tinisti je zatrpali porukama!

tini

Martina Stoessel održala je obećanje pa je u ponedeljak na YouTubeu objavila svoj prvi video sa svog prvog solo koncerta koji je pre nešto više od dva meseca održala u Buenos Ajresu!

Ovo je definitivno nešto drugačije s obzirom da je “Siempre Brillarás” pretvoren u nežnu baladu a Tini sve vrede prate klasični instrumenti kao što su violina ili klavir. Tinisti su veoma zadovoljni pa joj jedna devojka poručuje, “Ovo je bilo tako prelepo i tako emotivno od samog početka. Volim te od prve epizode ‘Violette’, tako brzo si porasla. Sad si prava zvezda i ponosna sam na tebe. Pevaš tako lepo.”

Sa druge strane, Tinisti iz Srbije po običaju dominiraju u komentarima a uz lepe reči na račun Martine uvek stiže ista poruka – dođi nam u Srbiju. Fandom se odlično organizovao tako da lajkuju komentare jedni drugima i time ih čine vidljivijim. Tijana tako piše, “Ćao moja ljubavi. Tvoj glas je savršen. Jedva čekam tvoju turneju, nadam se da ćeš doći u Srbiju. Volim te do meseca i nazad!!” a njen komentar možete podržati klikom ovde i tako pomoći da ova poruka bude još vidljivija! Novi video očekuje nas već danas popodne!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Bilo bi super da Tini i Jorge budu zajedno": Sara nam šalje intervju sa Tinistom Katarinom!

10 thoughts on ““Dođi u Srbiju”: Martina predstavila koncertni snimak za “Siempre Brillarás”, naši Tinisti je zatrpali porukama!

  1. Mnogoo mi se sviđa ova verzija i njen glas dolazi do još većeg izražaja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.