Divno iznenađenje: Taylor Swift podržava fana medicinsku sestru!

Taylor Swift se na neobičan način zahvalila fanu koji je doputovao do Njujorka, trenutnog epicentra COVID19, da bi pomogla kao medicinska sestra. Pevačica je u prethodna dva meseca pomogla bezbroj fanova koji su izgubili posao kao posledica ekonomske krize usled virusa, a sada je rešila da jednoj srećnoj devojci izrazi svoju zahvalnost na malo drugačiji način.

Fan po imenu Whitney – koja na Twittery ima fan nalog za Tay @TaNnEytWiT je medicinska sestra koja je doputovala u Njujork da bi pomogla u sprečavanju COVID19 i pružila svu pomoć koju može. U nedelju, trećeg maja, Whitney je podelila sliku posebne isporuke koja joj je stigla, ni manje ni više, od same Taylor Swift!

Paket joj je poslat kao rođendanski poklon (ona je tek napunila 30 godina) i sadrži bezbroj stvari iz Taylorine online prodavnice, merch i pismo od Tay u kome ona kaže: “SREĆAN ROĐENDAN!! Htela sam da vam pošaljem neke poklone i da ti kažem da sam ti jako zahvalna. Ne mogu ti zahvaliti dovoljno što si rizikovala svoj život da bi pomogla ljudima i za glasno širenje poruke koja je ljudima potrebna da čuju, o tome da ovo shvate ozbiljno. Takođe, videla sam tvoju fotografiju iz mog koncerta! Hvala vam što si došla! Sledeći put bih te volela zagrliti i lično ti se zahvaliti. Sa ljubavlju i divljenjem, Taylor”.

Devojka se u svom tvitu zahvalila Taylor i njenom timu na ovom divnom poklonu. Zbog ovakvih ljudi kao što je Whitney, važno je ostati kod kuće, makar iz poštovanja prema nekome ko rizikuje svoj život da bi pomogao da se ovo stanje što pre završi.

Pročitajte još  Taylor Swift: 13 stvari koje niste znali o meni!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.