“Divide Tour” zvanično ušla u knjigu rekorda!

Zvanično je! “Divide Tour ” Eda Sheerana je najposećenija turneja ikad! Drugog avgusta je Ed zvanično prešao U2 grupu sa najposećenijom turnejom, koncertom u Hannoveru u Nemačkoj.

U2 je ovaj rekord držao od 2011. godine do sad, svojom “360 Tour”, koja je trajala od juna 2009. do jula 2011. godine i tada su skupili rekordnih $735.4 miliona. Edova turneja traje od marta 2017. godine, a završava se za nekoliko nedelja. Do sada je turneja sakupila $736.7 miliona.

Ed se obratio fanovima uz reči “Danas je ‘Divide Tour’ probila svetski rekord postavljen od strane U2. Trenutno je najposećenija i najrastućija turneja svih vremena. Hvala svakome od vas koji je prisustvovao. Još 12 koncerata, nikad ovo neću zaboraviti!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Grammy nominacije za Taylor Swift i Justina Biebera, ponižen kompletan One Direction, Selena Gomez, Demi Lovato i Ed Sheeran!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.