Dirljivo: Camila Cabello uputila emotivno pismo fanovima!

Camila Cabello trenutno vredno radi na svom drugom solo albumu za koji je napisala skoro 50 pesama, a kako su događaji i ljudi oko nje jedan od najboljih vidova inspiracije za kreativan proces koji kanališe u pesme, pevačica nas još jednom podseća kroz emotivnu poruku da su joj ogromna inspiracija upravo i njeni Camilizeri od kojih dobija neizmernu podršku!

Pevačica je u nizu Storyja na svom Instagram profilu posvetila i jedan svom velikom fandomu, gde je odlučila da im se zahvali za svu podršku koju su joj do sada pružili i zato što još uvek to rade. “Želim samo da se zahvalim ljudima koji me podržavaju svakog dana i šalju mi ljubav,” započela je pevačica. “Imam dane gde se osećam odlično i gde mogu da uradim bilo šta, dok se drugim danima osećam ranjivo i preplavljeno. Kada pomislim na činjenicu da imam ljude koji navijaju za mene, veruju u mene i vole me… to je tako čisto,” napisala je Camila i dodala da se seća kako je bilo biti fan neke poznate ličnosti.

“Sećam se kako je biti fan mojih omiljenih umetnika i ljubavi koju osećate prema njima, želite im da budu srećni, to je iskrena namera i osećam se srećnom i zahvalnom što vas imam u svom uglu.,” zaključila je Cam poručivši im da ih voli i da jedva čeka da ih uvede u čitav novi svet koji je stvorila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #139 - Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.