Directonerke se krile u žbunju, snimile dokaz da su Niall i Hailee par!

1

Niall Horan i Hailee Steinfeld se viđaju već dosta dugo, ali tome niko nije pridavao posebnu pažnju s obzirom da se mladi pevač često viđa sa devojkama za koje se uvek ispostavi da su mu samo drugarice. Ipak, stvari sa glumicom stoje drugačije a to su nam pokazale i Directionerke!

Hailee i Niall zbrisali su na Bahame u nadi da će tamo biti sami, ali nisu znali da ih iz žbuna posmatraju dve Directionerke koje su ih snimale telefonom! Iako njihov mobilni ima očajnu kameru, jasno vidimo Nialla kako je grli i ljubi! Doduše, već sama činjenica da su već zajedno na odmoru mnogo govori, ali i to što su prethodno prisustvovali jednom velikom golf turniru u američkoj državi Džordžija.

Interesantno, Haille nije na meti fandoma što govori ili da su se Directioneri definitivno primirili ili da jednostavno uviđaju da je Hailee dobra devojka bez mrlja u svojoj karijeri kao i da njihov idol zaslužuje da bude srećan!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

1

4 thoughts on “Directonerke se krile u žbunju, snimile dokaz da su Niall i Hailee par!

  1. Hailee je predivna osoba i odlicna glumica i pevacica. Niall-a nikada nesto nisam gotivila, ali je sasvim ok, tako da su super par hah. A ovo ko da je snimano mikrotalasnom stvarno…hahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.