Directionerke razočarane novom Liamovom slikom: Ostavi cigarete, to je opasno!

1132467-46132I37708

Ako ste pomislili da su Directioneri toliko opsednuti svojim idolima da opravdavaju sve što oni urade, grešite! Zapravo oni pokazuju ljubav tako što brinu za njih a najnoviji primer toga jeste situacija kad je Liam zapalio cigaretu i time se pohvalio na Instagramu!

Na slici Liama možemo videit u avionu nakon nastupa 1D u montrealu ali Directionerke su mu odmah stavile do znanja da ga to što radi sebi ne čini nimalo kul osobom! Samo neki od komentara tako glase: “Molim te prestani pušiš Liame. Svima nam je stalo do tebe… Razočarana sam”, “Mnogi ljudi nemaju mogućnost da budu zdravi ili da uopšte budu živi. Ti imaš Lima – odaberi pažljivo”, “Prestani da pušiš! Znaš ti i bolje od toga”, “Ovo nije slatko, nije ni privlačno, strašno je i opasno.” Sjajno je što Directioneri reaguju ovako – pušenje dokazano izaziva rak, utiče užasno na rad organa i čini nas podložnijim bolestima. Nadajmo se i da će Liam to shvatiti dok ne bude prekasno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan o svom albumu: Najsličniji je Harryju Stylesu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.