Directioneri reaguju na Jusov izgled: Niall ćete tužiti sudu zbog kopiranja!

JustinBieber51

Ima li boljeg dokaza da je Justin Bieber najveća pevačka zvezda na svetu nego to što se svaki njegovo potez obavezno komentariše? Pevač se tako na crvenom tepihu uoči MTV VMA pojavio sam novom frizurom a na to su reagovali čak i neki Directioneri!

Jus je svoju plavu kosu prebacio preko jedne strane lica a to su gotovo svi prokomentarisali na šaljiv način. Među tvitovima tako izdvajamo: “Justin Bieber: Previše sam atraktivan, hajde barem kosu da upropastim”, “Justin Bieber kao da je ispao iz grupe Green Day” ali ipak nam se najviše svideo komentar jedne Directionerke koja ja je okačila Niallovu i Jusovu sliku uz komentar: “Niall: Vidimo se na sudu!” Zaista, kome bolje stoji ova frizura… Ili je možda bolje da obojici više ne padne na pamet da je nose?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I Justin Bieber apeluje: Ostanite kod kuće, ovo je bitka za sve nas!

19 thoughts on “Directioneri reaguju na Jusov izgled: Niall ćete tužiti sudu zbog kopiranja!

  1. Izvinite ovo je napisala moja rodica,ne voli ni justina ni 1D izvinite opet 😮 ubit cu ju

  2. Niallu stoji puno puno bolje, ma 1000000 puta bolje 🙂

    Tako da se vidimo na sudu

  3. JUSTINU MNOGO BOLJE STOJI.A uopste nemaju iste frizure.Samo istu boju.J je prebacio kosu sjedne strane i osisao ono dole kao pre,a Niallu je normalno 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.