Detinjasto: Rokeri slave jer su “pobedili” Taylor Swift

Narednih par dana biće skoro nemoguće živeti od tekstova u kojima se piše kako je rok grupa Tool pobedila Taylor Swift, i skinula je sa prvog mesta američke top liste. Isto važi i za njihove fanove koji ismevaju Swiftieje jer pojma nemaju šta je uopšte Tool. Međutim, njihova “pobeda” zapravo deluje veoma tužno.

Naime, Tool je objavio svoj prvi album još od 2006. godine (dakle, pre početka karijere Taylor Swift!), a on je u prvoj nedelji u Americi prodat u 270.000 primeraka. To je zaista više od Taylor Swift koja je prodala 200.000 primeraka. Međutim, treba reći da je Taylorin album već dve nedelje na listi, a da je tokom prve prodat u skoro 900.000 primeraka, dakle više nego troduplo više od Toola!

Neverovatna potreba da se od ove priče pravi senzacija i fantazija da to brine fanove Taylor Swift deluje nam fascinantno, ali to možda najbolje govori u koliko je teškom stanju rok muzika kad ovako očajnički moraju da se bore za pažnju. O grupi Tool smo pričali nedavno, jer nakon što je Justin Bieber otkrio da voli ovu grupu, pevač iste se poneo kao derište i počeo da ga vređa.

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift se konačno pojavila, napadnuta da ugrožava zaštićenu pticu!

4 thoughts on “Detinjasto: Rokeri slave jer su “pobedili” Taylor Swift

  1. Taylor objavljuje muziku onda kad ima najvise konkurencije, zato su i ME! i YNTCD bili blokirani od prvog mesta zbog viralne pesme koja je oborila rekord. Da je na primer objavila muziku kad nije bilo konkurencije, kao sto je i Ariana uradila, imala bi dva #1 hita i Lover bi bio duze vreme na prvom mestu

  2. Fear Inoculum je bolji album , zasluzeno prvo mesto.
    A za fanove od Tejlor , jedna pesma od Tula je je kvalitetnija od celog njenog albuma.
    Sta drugo reci za mladje koji npr. ne znaju ko je Ozi Ozborn.?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.